Nederlandse

versie

homepage

TOKAYA

Deze pagina's bevatten stories over Indonesië (tempo dulu), foto's, informatie over Pencak Silat (Seni Budaya), informatie over de suikeronderneming Watoetoelis Poppoh (nu PG Watutulis) te Krian, Oost Java, info en afbeeldingen uit het Indonesië van nu en informatie over de kumpulan in Café De Engelstede.

Hieronder enkele impressie van het bezoek aan Indonesië in september en oktober 2018

Naast mijn bestaan als kunstenaar werk ik momenteel op de Rijksuniversiteit Groningen bij de Faculteit Tandheelkunde. Vanuit mijn vakgebied Psychologie coach en leer ik studenten over onderwerpen stress, angst en psychiatrische stoornissen. Het geven van lessen is iets wat ik heel graag doe. Het is een mooi streven om in één persoon alle menselijke faculteiten en vaardigheden te ontwikkelen, dus bijvoorbeeld zowel vaardigheden in wetenschappelijke zin en het overdragen van deze kennis als bekwaamheden op het gebied van de kunsten te ontwikkelen. Het is voor mij een ideaal om te streven naar "de mens die alles kan doen als de wil hem niet beperkt".

Met regelmaat beantwoord ik mijn groot verlangen, de goochelkunst. Het meest recente project is de uitvoering van een goochelact van Michel Velleman (alias Prof. Ben-Ali-Libi, Hofgoochelaar en Feest-Arrangeur van voor WO II). Michel Velleman, (Groningen, 5 januari 1895 - Sobibór, 2 juli 1943) was een Nederlandse goochelaar en illusionist. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is hij door de nazi's vermoord.

Ook treed ik op met een geheel eigen repertoire met mentale effecten en met klassieke tricks. Het zijn twee korte acts van ieder 20 minuten met een kleine pauze. Prima geschikt voor middelgrote gezelschappen. Een fragment is aan de volgende link gekoppeld: Geinfestival 2018- OptredenRS-Darmosmall.jpg RS-Darmo2small.jpg JokoDanDianasmall.jpg
GoingToChurchsmall.jpg RajaAmpat1small.jpg ItaDanRoossmall.jpg
KeluargaKrismall.jpg YenbubaOkt2018small.jpg TidurEnaksmall.jpg
PantaiNatsepaAmbonsmall.jpg PongkyVDBroekesmall.jpg Droogzoldersmall.jpg